badhuset

Hejsan! idafg ska jag på badhuset det ska bli kul, det är jag mamma pappa och kanske benjamin och nils hoppas dom ska med! och efter att jag har varit där så vet jag inte vad jag ska göra!
men jag ska nog städa:( då hittar jag säkert min ladare som jag inte hittar:( jag vill gärna hitta den så kan jag smsa igen, (om det är någom som har smsat mig ochinte fåt svar så är det därför)
ja jag har inte så mycke att skriva om just nu, men jag tror att jag ska lägga in någon bild från badhuset senare!
hej då puss puss jag skriver mer sen!♥

Tisdag-ute i snön!

Hej! idag har jag varit utte i typ 2 tim med pappa benjamin hans kompisar och två små barn som bor på mit område där jag bor. vi hade jätte kul, vi bygde snökojor och litte annat.
när vi komme in hade mamma bakat bular. både kanel och vaniljbullar:]
det var jätte gott! vi fick äta så mycke vi ville men jag åt bara tre! bara vanilj bullar för jag gillar inte kanel bullar.
sen spelade jag pappa wiliam och ester spel först ett bamse spel för det ville dom spela sen något tärnings spel, det var kul! efter det for dom hem och jag sate mig vid dator medans benja min och hans kompisar nils och linus gick ut igen för att speonera!
de var det jag hade gjort idag typ! hej då kommer skriva mer imorgon!♥
tyvär så går det inte att få in bilderna!:(

hej hej!



Hej! jag har inget att göra!
men filmen jag har laggt in är en av dom bästa filmerna jag har set!!! se den om du inte har gjort det se alla, se 2 3 och de som kommer i maj! se den också för den ska jag se och jag tror att den också är bra som alla andra om du vill sen någon av dom så går 2:an idag och 3:an imorgon! jag ska inte se dom för jag har ju alla 3 hemma och jag har set dom så mycke att ja inte orkar se en nu!
m en hej då! puss!
ps: jag är JÄTTE glad för min systemkamera som jag har köpt idag!!!!!!!!!!♥

systemkamera!

NU HAR JAG EN SYSTEMKAMERA JIPPI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!♥

här är min kamera som jag köpte på elgigantens melandags rea!

på bilderna åvanför ser du min kameraväska, min klocka som jag fick i julklapp,
när jag och min familj var och kolade på en bil efter vi hade köpt kamerna och
mig själv! och alla korten har jag tagit med min ny köpta systemkamera!
det är jätte kul att ha en sån här kamera! hihihi ha en fortsat bra dag!
hej då och puss på dig!♥


igår & idag!

♥hej hej idag ska jag bereta om igår och idag!
ja igår tor jag det ganska lungt på morgonen åt jag så klart frukost i lungn och ro:)hihi.
sen for vi till min farmor och där åt vi mat och fickade och vi sa också hej då till mina små kusiner oskar och emma:) dom bor i göteborg:( efter det hade åkt så for vi till gotis och städade för att vi var ju där på julafton, på julafton fick jag en lampa,klocka,två fotoalbum,ring,hårnålar,pengar,presentkort och lukttvålar m.m jag blev jätte nöjd! sen for vi hem till min farbror och såg fångarna på fortet och natten på muset.
idag på morgonen durshade jag, sen for jag mamma och pappa på stan jag köpte en tröja och en kofta! men eftersom jag inte är hemma så kan jag inte lägga in några bilder men ni får kanske bilder på julen och kläderna idag eller så får ni dom imorgon!
ses hej då!puss puss!<3♥


julafton!!

Ja nu är det äntligen julafton! idag ska det bli jätte kul, jag ska vara med min familj och mina kusiner på pappas sida. vi ska vara på gotis, jag längat till kl 3 för då är det kale anka sen mat och sen någon gång är det tomtedaks! hahaha♥ jag kommer få över 20 julklappar typ!

nu orkar  jag inte skriva mer GOD JUL!


lov!!!!!!!!!!!

Ja nu är det entligen lov! i tisdags var det skolavslutning men det konstiga var att vi gick igår också, det var för att inte skolan hade haft tilrekligt  med skoldagar.
men igår på skolan hade vi bara kul, vi fickade och lekte hela dagen fram till lurch och sen slutadet vi!
då när jag kom hem pakade jag för att jag och min familj skulle först till mormor i bjurholm och sen till farmor i öjebyn. vi åt midag och ficka hos mormor, maten var inte jätte god men den gick att äta. åå fikat var jätte jätte gott det var en paj med äpplen och röda vinbär, som sakt det var super gott.
efter vi hade varit där skulle vi till farmor det var väldigt drykt för att vi hade ju farit till mormor och till farmor som bor i öjebyn utanför piteå, så vi var tvungna att åka tillbacks samma väg och sen vidare till farmor och det tog typ 4 tim från mormor till farmor. när vi kom fram så fickade vi  macka och te och sen kom mina små kusiner men en av dom sov och dom är jätte sötta!!!! när vi var klara där for vi till pappas bror där vi skulle sova.
och nu sitter jag vid datorn hos min farbror och snart kommer mina små kusiner oskar och emma det ska bil jätte kul!♥♥ vi ska vara ute och leka i snön!


det går inte:(

hej bilderna som jag tog med jullis i lördags går inte in! jag är ledsen:(
idag har jag inte gjort något bara set film! typ!
hej då och god natt!:)♥


litte allt möjligt

idag ska jag lägga ut bilderna från igår! men först ska jag berete vad jag har gjort idag!
på morgonen vaknade ja ghos julannda i henes loft säg vi hade sovit där tillsammans,kvällen inan hade vi ju varit barn vakt åt line det var kul! ja sen gjorde vi onte så mycke vi låg och myste en stun sen gick vi upp och åt frukost.det var gott, rostat bröd med sylt! mums♥efter det gjorde vi litte allt möjlit julanda stog på huvudedt vi tittade vi foto album sen hon var litten(jätte sött),gjorde i årning oss m.m
efter vi hade ätit mat så for gisela julandas mamma ja julanda och lämnade line, och sen lämnade dom mig!
då var min kusin hemma hos mig vi fickade först sen gick vi upp till mit rum och ritade, det var kul!♥
när hon hade farit såg jag oc min lile bror benjamin på film(trolkarens lärling) den är jätte bra! sen den♥
och nu siter jag vid datorn! är på msn och bloggar! det har varit en bra dag! men nu när jag jar varit med jullis hella helgen käns det lite tomt:( tyvär har jag inga bilder från idag:(
 


god natt

 hej sötnossar! ja hade bara lusst att skriva litt kord!
god natt sov sött!<3

en till mysig kväll med julanda!

hejsan hejsan!
idag har jag och julanda haft jätte kul! vi vaknade kl typ halv 10 hema hos mig.
sen for vi på stan och jag klipte mig det biev jätte finnt tycker jag fast min frisör gitlois( vet inte hur hon stavr)inte klipte så mycke! jag klipte mig på på clip room! det är en jätte bra salong! jag rekomenderar DIG att klipa dig där.
sen for vi och köpte en kavaj till julanda på hm,som hon ska ha på skolavslutningen den var\är jätte fin!
och jag köpte en julklap åt pappa men det kan jag ju inte säga vad det är om pappa läser deta inlägg.
efter det for vi och åt på tegsgrillen det rekomenderar jag också dår gör dom jätte god mat, vi åt ett skråv var det var SUPPER gott!!!!!!!
när vi hade komit hem till julanda gjorde vi inte så mycke vi smsade typ och kolade i skol katalogen!:) det var kul! och närmare kvällen skulle vi vara barnvakt åt line julandas lila syster för att julandas mamma och pappa skulle och äta jul bord då gjorde julanda midga det bliev ponfrit och köt! jätte gott!
sen såg vi fil"varnin för  vilda djur" och nu läser vi saga för line.
jag ska inte sova nu men god natt! sov sött puss puss!:)<3
ps: imorgon kommer bilderna

en jätte kul dag med julanda!!!!!!!

 hejsan! Ja idag har jag ju varit med julanda hela dagen vi har ju fixat min blogg så att den blev jätte finn!spelat spel uno och dam (kortspel)ritat  my little pony och barbi hahahaha! sett film( narnia prins caspian)! den var bra fast jag hade sett den och tilll den åt vi glass det var jätte gott! Till middag åt vi tacos det var as gott!
 här kommer lite bilder på det vi har gjort idag!hiihihihihihihihi! kram kram!












julanda!

Hej! nu är jag med julanda vi har fixat en header åt mig! det var superkul!
vi vet inte vad vi ska göra nu så ge gärna förslag!
jag skriver nog mer sen någon gång! ses puss!


inget att göra!

ja som sakt har jag inget att göra jag är på skolan med melicia och pernilla!
vi siter vid datorerna!
penilla titar på film på sin mp4 och melicia och jag  tittar på bloggar typ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

fredag-på skolan!

nu är jag på skolan jag väntar på min kompis julanda! i helgen ska jag vara med henne hon ska hjälpa mig medd bloggen och imorgon ska vi på stan sen ska vi till henne och vara barnvakt å line!
jag har inget att skriva just nu så jag karnske skriver mer idag eller någon annan dag!

Min första blogg!

det här är jag!!♥

Hej! Det här är min första blogg och jag hoppas att ni gillar den<3.

RSS 2.0